7 de maig del 2024

Aquest dissabte no us perdeu el Sarau de Festa Major (11/05/2024)

Aquest dissabte 11 de maig celebrarem una edició més del Sarau de Festa Major, i amb aquest motiu us portem una agenda plena d'activitats tant al matí com a la tarda. Anoteu-les totes si no us en voleu perdre cap!


Iniciarem les activitats a les 10 del matí amb la clàssica Matinal d'Escacs organitzada per Peona i Peó Club d'Escacs. Partides simultànies d'aquest esport on, si voleu (i us hi atreviu 😉) podreu reptar als membres de Peona i Peó a jugar una partida.


També a a partir de les 10 i durant tot el matí podreu acostar-vos a fer un Taller de Plantes d'Olor, on de la ma dels membres de l'Associació Xerrac podreu fer activitats adaptades a totes les edats amb les plantes aromàtiques com a element principal.


I els qui busqueu testar noves emocions i us agrada la Cultura Popular, durant tot el matí podeu venir a fer un Tastet Geganter, una activitat organitzada per les Geganteres i Geganters del Guinardó a la que podreu experimentar què se sent carregant i fent ballar un dels nostres gegantons (per al més menuts) o gegants (per als més grandets).


A partir de les 12 els més marxosos podreu combinar les activitats anteriors amb el concert de rock familiar que ens portaran els PunkGrossos:


Arribats a l'hora de dinar, com cada any us proposem compartir taula amb nosaltres. Porteu el menjar, plats i coberts (evitant a poder ser els d'un sol us) i nosaltres posem les taules i cadires.

Un cop recuperades les forces, a les 17hr serà el moment del tradicional Concurs de Pastissos organitzat per Xerrac, on podreu posar a prova les vostres habilitats culinàries. Com cada any, el nostre "jurat expert" (en mirar concursos de cuina a la tele) triarà els que al seu criteri siguin el més original i el de millor gust, que s'emportaran un premi relacionat amb la cuina. Per participar al concurs no cal inscripció prèvia: només cal venir abans de les 17hr amb la vostra creació i tenir moltes ganes de passar-ho bé. Però si no voleu participar, també podeu venir com a públic i, un cop concedits els premis, podreu tastar tots els pastissos participants al concurs!


Tot just després dels pastissos arribarà la sempre esperada Xocolatada Popular oferta per l'Associació Xerrac, que repartirà xocolata i melindros per endolcir la tarda a tothom!


Per baixar els pastissos, la xocolata i els melindros, cap a les 18hr arribarà el moment de bellugar el cos amb l'espectacle Only Brother de la companyia de paiassos Pannetone Brothers.


I com sempre, al llarg de tot el dia tindrem les parades de la nostra Fira de Productes Artesans oferint-vos els millors productes d'alimentació a la part de dalt de la Plaça del Guinardó. No us la perdeu!