31 de març del 2024

Allibera la teva creativitat musical al Sarau d'abril (6/04/2024)

Aquest proper dissabte 6 d'abril tindrem una activitat molt especial al Sarau. Ens acompanyarà en Gerard Mallorquí per conduir un Cercle de Percussió (Drum Circle): una experiència sensorial que posa les persones participants dins una mateixa rotllana, sense fer diferències d'edat ni de nivell musical, per posar en comú la nostra creativitat i formar una orquestra de percussió única. 


Per participar en aquesta activitat no cal cap coneixement musical previ i és adequada per a totes les edats. El cercle de percussió parteix de la idea que tothom té ritme, i el ritme és arreu.

Mitjançant diferents tècniques, en Gerard Mallorquí ens proposarà jocs per tal que les persones participants coneguin i experimentin de manera divertida amb el timbre, les figures rítmiques i mètriques, així com els accents i d'altres paràmetres.

Hi ha tantes cadires com persones participants, formant cercles concèntrics. A cada cadira hi ha un instrument de percussió, perquè cadascú pugui triar on seure i quin instrument tocar. Els instruments que hi podrem trobar són ben diversos: djembes, darbukas, timbals, congas, bongos, shakers, campanes, soundshapes, percussió petita,…

Per gaudir al màxim aquesta activitat us demanem puntualitat per començar tots alhora i no interrompre la dinàmica. El nombre de places és limitat (50 participants); no us quedeu fora!