27 de maig del 2024

Titelles familiars al Sarau de juny (1/06/2024)

Per aquest proper dissabte 1 de juny hem programat un espectacle que de ben segur agradarà a tota la familia. La Companyia de Titelles Pengim-Penjam ens portarà el seu espectacle "El Guinyol - Artur i Blancafort", amb princeses, bruixots i granotes encantades.

Durant l’Edat Mitjana, els trobadors, joglars i titellaires es movien per ciutats, viles i castells; actuant en places, pòrtics d'esglésies, o als salons dels cortesans, tot contant els fets més rellevants dels últims temps, les proeses dels herois populars, etc. 

Aquest és un espectacle de titella de guant on l'Artur, el servidor del castell, ajudarà a la princesa, el seu amor secret, que es fica en un bon embolic per culpa del bruixot. Aconseguirà l'Artur desfer l’encanteri?


Durant tot el matí podreu visitar també la nostra fira d'artesans, que ens portarà fins a la Plaça del Guinardó els millors productes de l'hort, les olives, els embotits i formatges i les coques més bones del nostre país.

Recordeu que passat el mes de juny, les activitats infantils fan vacances escolars fins al setembre en que reprendrem l'activitat. Durant aquests mesos d'estiu la Fira de Productes Artesans mantindrà les seves cites habituals del primer dissabte del mes a la Plaça del Guinardó i el tercer dijous del mes a la Plaça del Nen de la Rutlla (Parc del Guinardó).