14 de maig del 2024

Cercavila de Gegants (diumenge

Aquest diumenge, us animem a participar de la Cercavila de Gegants de la Festa Major del Guinardó 2024.




Com a amfitrions hi haurà els Gegants del Districte d'Horta-Guinardó (Perot Rocaguinarda i la Bugadera d'Horta), els Gegants del Guinardó (Joan el Portuguès i Marieta de la Font del Cuento), els Gegantons de Xerrac (Darsius el pintor i Gebàs la ceramista), els capgrossos de Xerrac. Ens visitaran els Gegants de Pallejà. Gegants del Raval, Gegants de La Llàntia de Mataró, Gegants de Gavà, Gegants de La Sagrera i el Drac Jussà d’Horta. I també comptarem amb els gegantons de les escoles del barri Gegant Martí de l’AFA Arc Iris, Geganta Àngels Garriga i Gegant de l’AFA Escola Guinardó.

De bon matí, la música de les gralles i timbals farà un recorregut pel barri en les tradicionals Matines, i a partir de les 10 podreu veure totes les figures participants plantades a davant del Casal Mas Guinardó. A les 11:30 està previst l'inici de la Cercavila que, amb inici des del Mas Guinardó, farà un recorregut pels carrers del barri per finalitzar cap a les 13:00 (horari aproximat) al Parc del Guinardó. Consulteu el planell per conèixer el recorregut exacte.


Durant la cercavila hi haurà el tall de la circulació als carrers pels quals recorre, i també hi haurà restriccions d'aparcament senyalitzades al voltant del Parc del Guinardó per tal que les colles convidades puguin aparcar els seus camions i furgonetes de transport.
Bona Festa Major!