30 de maig del 2021

Sarau de juny amb la Cia. Cirquet Confetti (actualitzat amb video!)


Després que el Guinardoneja! del passat mes de maig ens permetés rependre de manera excepcional els espectacles presencials a la Plaça del Guinardó, aquest més de juny tornem al format mixt (mercat a la Plaça i espectacle a YouTube). Serà, doncs, un Sarau per partida doble! 😃


El proper 5 de juny a partir de les 11 del matí, al nostre canal de YouTube podreu gaudir d'un espectacle molt especial per a tots els públics. Es tracta de "Pianissimo Circus, un espectacle per a Pallassa i Piano", de la Companyia Cirquet Confetti. El Mestre Frans i la Serafina ens presentaran el seu espectacle en format de concert, amb un piano de cua com a instrument protagonista. …i és que quan la concertista és una pallassa la música sona molt divertida!


Com ja és habitual, durant els mesos d'estiu farem una pausa en les activitats infantils (el Mercat continuarà fidel a la seva cita de cada primer dissabte de mes). Els espectacles tornaran al Sarau del mes d'octubre, si pot ser i com tots desitgem, en format presencial.

Accedeix al nostre canal de YouTube aquí: https://www.youtube.com/channel/UCOA8XmDNtDBNCJXZ7nKO2_Q