2 de maig del 2021

Guinardoneja! Sarau de maig 2021 (8/05/2021)

Arriba el mes de maig, i tot i que aquest any no podem celebrar la nostra Festa Major com ens hauria agradat, les entitats del barri ens congratulem de presentar el Guinardoneja! Es tracta d'un seguit d'activitats que pretenen recollir l'esperit de la Festa Major, adaptant-nos a les restriccions sanitàries vigents.

Com a organitzadors del Sarau a la Plaça del Guinardó des de l'any 2006, ens omple d'alegria poder anunciar el retorn a les activitats presencials a la Plaça, amb totes les garanties sanitàries exigides pel PROCICAT: aforaments limitats, reserva prèvia, control d'accés, i manteniment estricte de les mesures sanitàries (distància, mans i mascareta).

Aquest proper dissabte 8 de maig a les 12 del migdia estarem de nou a la Plaça del Guinardó amb un espectacle de màgia per a petits i grans anomenat APOLO-21, de la mà del Màgic Pol. Si voleu assistir-hi, cal que reserveu la vostra plaça a partir del dilluns 3 al web del Guinardoneja!: https://www.coordinadoraguinardo.com/ 

I, per descomptat, tindrem les parades de productes artesans que ens acompanyen des de 2006, i que al llarg de tots aquests mesos han estat fidels amb la seva cita del primer dissabte de mes a la Plaça del Guinardó.