2 de maig del 2021

Guinardoneja! Ball de Gegants al Parc del Guinardó (9/05/2021)

Aquest diumenge 9 de maig a les 12 del matí, dins les activitats del Guinardoneja! podreu venir a conèixer i veure ballar un bon grapat dels gegants, gegantons i capgrossos del nostre barri. 

Les restriccions sanitàries vigents ens impedeixen realitzar la nostra tradicional Cercavila de Festa Major, i és per aquest motiu que hem organitzat una mena de "Cercavila estàtica". Per l'escenari de pedra del Parc del Guinardó aniran desfilant els Gegants del Guinardó, els Gegantons de Xerrac, els Capgrossos de Xerrac i, com a gran tancament de festa, els Gegants del Districte d'Horta-Guinardó. A part de conèixer la història i característiques de cadascuna de les figures, les podreu veure ballar al só de la Colla de Grallers i Timbalers de Xerrac. I per animar la festa, tindrem també l'actuació de l'Ensemble de Vents de la EMM Font d'en Fargas.

L’acte es desenvoluparà amb totes les garanties sanitàries exigides pel PROCICAT: aforaments limitats, reserva prèvia, control d'accés, i manteniment estricte de les mesures sanitàries (distància, mans i mascareta).

Si voleu assistir-hi, cal que reserveu la vostra plaça a partir del dilluns 3 al web del Guinardoneja!: www.coordinadoraguinardo.com