3 de maig del 2022

Torna amb tota la seva força el Sarau de Festa Major

La Festa Major d'enguany recupera la seva força, amb pràcticament tots els actes presencials d'abans de la pandèmia.



En el cas del Sarau, recuperem la tradició de fer un munt d'activitats al llarg de tot el dia. El matí començarà a les 10 amb una matinal d'escacs organitzat pel Club d'Escacs Peona i Peó. A continuació, els Punkgrossos ens faran ballar amb el seu punk-rock adaptat al públic familiar. I acabarem el matí amb una gran rifa de productes artesans i el dinar compartit, on us convidem a fer barri i conèixer nous veïns.

A la tarda, recuperarem el nostre ja tradicional Concurs de pastissos, on premiarem el pastís més original i el més bo a criteri del nostre jurat. A les 6 recuperarem forces amb una xocolatada popular per així  poder saltar i ballar amb tota l'alegria i les cançons que ens portarà en Jordi Tonietti. I acabarem la jornada amb una nova rifa, on a més de poder endur-vos a casa un lot de productes -en cas que la sort us somrigui- estareu col·laborant a les despeses de la festa.



Durant tot el dia, tindrem a la Plaça una mostra dels Gegants del Guinardó i dels Gegantons de Xerrac que, a banda de fer-nos una demostració dels seus balls, us permetran fer un "tastet" del que se sent al portar-los. Els nois i noies podran portar un dels nostres gegantons, mentre que els i les més grans podran fer-ho amb un dels nostres gegants. Veureu com n'és de fàcil i divertit!


Us hi esperem a tots!!!