8 de maig del 2022

Gran èxit del Sarau de Festa Major!

El bon temps i les ganes que tenim tots de fer activitats a l'aire lliure va propiciar que aquest Sarau de Festa Major hagi estat un dels més concorreguts dels darrers anys. Moltes gràcies a tots els que ens vau venir a acompanyar i esperem que gaudíssiu com nosaltres de les activitats que vam fer al llarg de tot el dissabte.

Tal i com estava previst, els més matiners van ser els integrants del Club d'Escacs Peona i Peó, concentrats en les seves partides d'escacs♟


A continuació, els Punkgrossos van fer ballar per igual a petits i grans amb les seves versions de cançons infantils adaptades a ritmes "canyeros":




I tothom que va voler, va poder fer un tast amb una petita mostra dels nostres gegants i gegantons



Després del dinar compartit, va ser el moment del nostre ja tradicional concurs de pastissos, que va comptar amb 12 participants:




El premi al millor pastís va ser per al número 5, mentre que el premi al més original es va atorgar al número 11



Després de que tothom que va voler va poder tastar els pastissos, va arribar el moment de la xocolata i els melindros que amb tanta dedicació havien preparat els membres de la Colla:





I per acabar ben alt, vam tenir les cançons d'en Jordi Tonietti:



I així vam acabar la jornada, però no els actes de la Festa Major, que continuaran durant tota la propera setmana (consulteu el programa complert de la Festa clicant aquí. Pel que fa concretament a les  activitats organitzades per Xerrac i la Colla de Geganters del Guinardó, us esperem dijous a la tarda a l'exterior del Mas Guinardó, on hi haurà una exhibició i classe de swing i blues, i per descomptat diumenge 15 a la gran Cercavila amb els gegants, gegantons i capgrossos vinguts de diferents pobles de Catalunya i de les escoles del barri. Us anirem infomant!!