27 de setembre del 2024

Iniciem un nou curs amb la mateixa il·lusió del primer Sarau (5/10/2024)

El proper dissabte dia 5 d'octubre torna el Sarau a la Plaça del Guinardó amb les piles recarregades després de les vacances, amb les parades del Mercat Artesà (el més antic i singular del barri) i activitats per a tota la família. Un compromís amb el nostre barri que vam iniciar al febrer del 2006, aviat farà 20 anys!

Per aquest mes d'octubre hem preparat un espectacle indicat per a totes les edats. La Companyia de Titelles l'invisible ens porta la seva particular adaptació del conte "En Tabalet". Un espectacle on la música també és un element essencial, amb cançons interpretades amb l'ukelele i instruments de percussió.


En Tabalet és petit i de color blanc, viu amb la seva mare en una lloriguera. La mare li diu que quan ella surti a buscar pastanagues no es mogui de dins el cau ni faci cap soroll, però en Tabalet és una mica curiós i vol saber què són tots aquests sorolls tan estranys que  s'escolten allà fora al bosc. Surt del seu cau sense escoltar les recomanacions de la seva mare i allà viu les primeres experiències per superar la por i la primera aventura quan, amb enganys, se li s'enrosca una serp amb males intencions.

Recordeu que, a banda del primer dissabte de mes a la Plaça del Guinardó, també podeu trobar les parades del nostre Mercat Artesà el tercer dijous de cada mes a la Plaça del Nen de la Rutlla.