29 de maig del 2023

Les noves aventures de Matito al Sarau de Juny (3/06/2023)

Quan encara tenim fresc el record de la Festa Major que acabem de tancar, arriba una nova edició del Sarau a la Plaça del Guinardó. Aquest mes us portem un espectacle de titelles per a tota la familia: Les noves aventures de Matito, de la mà de l'Arnau Colom, creador i intèrpret de la Companyia de Titelles Matito.


En Matito, el protagonista de l’espectacle, arriba amb objectiu molt ambiciós: fer-nos xalar amb les seves noves històries. Ràpidament quedem atrapats per la seva energia i els seus moviments simpàtics, el seu “cuerpecito”, és l’alegria “andando”. Intenta meravellar-nos amb el seu peculiar humorisme, però la mandra pot més que ell i sempre pensa en fer la migdiada! El que més li agrada és no fer res! Si mai el busqueu, no cal que feu un pregó, dormint sota la olivera el trobareu.

A través d’aquesta història coneixereu l’amic del Matito, el Gall Antonio. Sí, és un gall i se l’estima molt. De vegades li fa vergonya d’explicar-ho a la gent, malgrat això Matito decideix regar més i més aquesta amistat, com si fos un arbre. I tant ell com l’Antonio tindran una dolça recompensa: aprendre a ser excel·lents amics. Un espectacle tendre, on cada escena es desenvolupa delicadament amb humor i simpatia, on veurem que les petites coses del dia a dia, són grans oportunitats per créixer.