10 de desembre del 2022

Sarau de Nadal amb la Marató de TV3 (17/12/2022)

Com cada any per aquestes dates, el Sarau s'omple de solidaritat per donar la benvinguda al Nadal recollint fons per a La Marató de TV3 (www.ccma.cat/tv3/marato), enguany dedicada a la salut cardiovascular. 


Durant el matí podreu participar dels diferents tallers de preparació de la decoració nadalenca, i també veure en acció els Gegants del Guinardó (www.instagram.com/gegantsdelguinardo) I si voleu, podreu provar què se sent fent ballar a en Joan el Portuguès i a la Marieta de la Font del Cuento!

Cap al migdia tindrem un espectacle ben especial. Ens visitaran en Toti Soler i la Faràndula, que amb el seu projecte Somriures Nòmades tenen com a propòsit portar somriures i alegries als llocs més humils del mon amb el seu autobús escolar (més info a nomadicsmiles.com). I acabarem el matí amb una rifa solidària per recaptar fons per a La Marató.


A la tarda, podreu recarregar forces i ajudar a passar el fred amb la nostra Xocolatada Solidària, seguida del ja tradicional Tió Solidari amenitzat pel grup Tres Quarts de Quinze (tresquartsdequinze.com).


L'any passat, gràcies a la solidaritat de les veïnes i veïns del Guinardó vam aconseguir recaptar ni més ni menys que 1.580 euros per a La Marató. Ens ajudareu a superar-ho aquest any?


El Sarau de Nadal d'enguany compta amb la col·laboració especial de la Coordinadora d'Entitats del Guinardó (www.coordinadoraguinardo.com i, com sempre, del Districte d'Horta-Guinardó (ajuntament.barcelona.cat/horta-guinardo)