26 de setembre del 2022

Reprenem la temporada d'activitats infantils (1 d'octubre 2022) i el curs de Swing Solo

Passat el període de vacances escolars, tornen les activitats infantils a la Plaça del Guinardó. Aquest proper dissabte 1-O tindrem una actuació ben especial: en Pep Puigdemont ens portarà el seu espectacle "La lluna assolellada?". 



A través de les cançons: les foques, el tren de la bruixa, la bruixa balladora, xirupiflai, la balena groga, els colors, la lluna,…intentarem respondre la pregunta del títol de l’espectacle, la lluna està assolellada?

I com sempre, durant tot el matí podreu adquirir els millors productes artesans a la nostra Fira i, amb una mica de sort, potser us podeu endur a casa el  fantàstic lot de productes que sortejarem a la nostra rifa, al mateix que estareu ajudant a cobrir les despeses del Sarau.

Però això no és tot! En pocs dies començarà una nova edició del nostre curs de "Swing solo" que us permetrà aprendre a ballar, fer exercici i passar-ho d'allò més bé per pocs diners i sense necessitat de disposar d'una parella de ball (no cal dir que si veniu en parella també sereu benvinguts! 😉 ). Més info i inscripcions a través del nostre correu electrònic).