21 de desembre del 2021

Gràcies, gràcies, gràcies!

No hi ha una paraula millor per descriure el sentiment que tenim els qui organitzem el Sarau a la Plaça del Guinardó després d'una jornada com la d'aquest disabte. El nostre agraïement més sincer a les veïnes i veins del Guinardó que un any més ens heu acompanyat en aquesta trobada tant especial.

Després de més de 15 anys de Sarau i una desena d'edicions de l'especial Sarau de Nadal amb la Marató, la solidaritat al nostre barri no ens deixa de sorpendre, superant rècords any rere any.

Si l'any passat van ser 1.239 euros els que van pujar a la nostra "vaqueta" (la nostra versió casolana del marcador electrònic dels estudis de la tele), aquest any la xifra s'ha enfilat fins a uns destacables 1.580 euros!


Com cada any, tots diners obtinguts a través de les activitats (tallers, rifes, xocolatada i tió) van destinats integrament a La Marató de TV3, aquest any dedicada a les malalties mentals. Això ha estat possible gràcies als comerciants del Mercat Artesà i a les empreses col·laboradores que han aportat productes per a la rifa i els lots del tió, al suport logístic del Districte d'Horta-Guinardó, i al fet que l'Associació Xerrac Arts Plàstiques, Festes i Tradicions -com a organitzadors del Sarau- va cobrir totes les despeses materials.


També volem retre un reconeixement molt especial al gran Jaume Ibars, qui a banda d'animar a la tarda el nostre Tió Solidari va fer l'esforç de cobrir al matí la baixa de darrera hora dels Punkgrossos que per un problema de força major no van poder fer l'anunciat concert del matí. Gràcies, Jaume, i esperem tenir aviat als Punkgrossos de nou amb nosaltres!


Us deixem algunes fotos de la jornada festiva: