2 de març del 2021

Sarau del mes de març, tot esperant l'arribada de la primavera

Ara fa un any, al març del 2020, sense ni tan sols saber-ho vam celebrar el darrer dels Saraus habituals, amb les actuacions infantils, la rifa i el vermut popular. També (com no!) amb els comerciants del Mercat Artesà, que s'han mantingut fidels a la seva cita amb el nostre barri sempre que les restriccions sanitàries els ho han permès.

Aquests han estat uns mesos tristos i angoixants per a molts. Ben aviat, però, l'arribada de la primavera ens permetrà rebrotar amb energies renovades, de la mateixa manera com la mare Terra ho fa passat el dur hivern.


Per fer més curta aquesta espera, el proper dissabte 6 de març us proposem que ens acompanyeu, a través del nostre canal de YouTube, a conèixer les aventures d'en Matito, una entranyable titella de mà que ens transportarà al seu mon d'aventures. Ens el presenta el seu inseparable amic, l'Arnau:




I recordeu que durant tot el matí, podeu visitar a la Plaça del Guinardó les parades amb els millor productes artesans al nostre Mercat. El Mercat del Sarau s'ubica a la Plaça del Guinardó el primer dissabte de cada mes, i a la Plaça del Nen de la Rutlla el tercer dijous del mes.