14 de desembre del 2020

Sarau de Nadal amb La Marató (19/12/2020)

Cada any per aquestes dates el Sarau a la Plaça del Guinardó es vesteix de gala celebrar la seva edició més especial i esperada. Especial perquè s'acosta el Nadal i habitualment el rebem amb un munt d'activitats especial com ara les rifes solidàries, la xocolatada, el tió solidari i d'altres actes que durant mesos preparem amb un únic objectiu: col·laborar amb La Marató. Gràcies a la solidaritat de les veïnes i veïns del Guinardó, l'any passat vam poder recaptar els 1.239 euros que mostra la nostra entranyable vaqueta al cartell d'enguany,

Aquest any, en que la Marató està dedicada a la investigació de la COVID-19, les restriccions sanitàries ens impediran estar amb tots vosaltres per recollir entre tots la solidaritat del Guinardó. Des de l'associació Xerrac hem intentat repensar les activitats per fer-les compatibles amb les restriccions, però no ens n'hem sortit. És per això que, amb tota la tristor dels nostres cors, hem hagut de renunciar a organitzar cap acte amb públic.

Això no obstant, a la Plaça del Guinardó trobareu com sempre les parades de productes artesans, oferint-vos els seus productes de primera qualitat. També us animem a continuar col·laborant amb La Marató a través dels canals habilitats, i que trobareu a www.ccma.cat/tv3/marato/donatiu També us animem a seguir el programa de La Marató que s'emetrà diumenge 20, perquè cap als volts de les 10 del matí podeu tenir una sorpresa "Gegant"!




Després de més d'una dècada col·laborant amb La Marató, aquest any el Sarau no podrà fer la seva edició especial. No us imagineu el greu que ens sap haver de prendre aquesta decisió, que estem segurs que comprendreu. Moltes gràcies pel vostre suport al llarg de tots aquests anys.

Xerrac Arts Plàstiques, Festes i Tradicions