29 d’abril del 2020

Sarau de Festa Major amb La Dama Inquieta

La situació que estem vivint ens ha alterat a tots els plans que portàvem preparant des de fa temps. La Festa Major del Guinardó que s'havia de celebrar entre el 6 i el 17 de maig s'ha hagut de suspendre, obligant a cancel·lar molts dels actes que hi estaven previstos.

Des dels seus inicis al 2006, el Sarau a la Plaça del Guinardó ha estat present a la Festa Major del barri amb una edició especial. Com que no volem que aquesta màgia es perdi, el dia 9 de maig en que teníem programat el nostre "Sarau de Festa Major" d'enguany, us portarem fins a casa vostra un espectacle de màgia de la ma de Eva, La Dama Inquieta. I no només això, sinó que també podreu aprendre a fer un truc de màgia només amb un paper, llapis o bolígraf, i una calculadora (serveix la del mòbil!!).




Us esperem dissabte 9 de maig a les 12:00 a les 11:00 per veure en directe l'actuació de La Dama Inquieta al nostre nou canal de YouTube (feu click aquí). També podeu veure-ho des del vostre ordinador, mòbil o tauleta, accedint a YouTube i buscant "Sarau al Guinardó".

En aquest vídeo, Eva, La Dama Inquieta ens parla com serà l'espectacle que ens ha preparat per aquest dissabte: