30 de novembre del 2023

El Sarau de desembre (16/12/2023), com sempre amb La Marató (actualitzat)

Un any més, el Sarau del mes de desembre canvia la seva data habitual de celebració (el primer dissabte del mes) per traslladar-se al dissabte 16, jornada prèvia amb La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. 

Amb aquest motiu hem preparat un munt d'activitats per tota la jornada. Al matí podreu participar dels nostres tallers de Nadal on preparar elements de decoració nadalenca, maquillar-vos amb motius nadalencs, jugar amb els nostres jocs tradicionals o mostrar les vostres habilitats musicals cantant al nostre Karaoke.

Cap a quarts de sis de la tarda ens escalfarem amb la xocolatada solidària, a la que seguirà un espectacle de la mà d'en Carles Cuberes, i el nostre tradicional Tió Solidari, que com cada any vindrà carregat de regals per als menuts de la casa!



Recordeu que la recaptació dels actes d'aquest Sarau (com ara els tallers, la xocolatada, les rifes o el Tió) estan íntegrament destinats a recaptar fons per a La Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la salut sexual i reproductiva.


Serem capaços de superar la recaptació de l'any passat? Amb la vostra col·laboració, estem segurs que ho aconseguirem!