22 de febrer del 2011

La Festa Major del Guinardó 2011 comença a caminar

Encara falten unes quantes setmanes per a l'inici de la Festa Major del Guinardó 2011 (que tindrà lloc entre el 30 d'abril i el 8 de maig) però la Festa ha començat ja a escalfar motors.

Després d'un hivern de molta activitat per part dels membres de la Comissió preparant les activitats de la Festa, ha arribat el moment de començar a fer públics els primers detalls i començar a demanar la vostra participació.

En primer lloc, anunciar-vos que ja està obert el tradicional Concurs de Cartells de la Festa Major. Si tens traça dibuixant -sigui a mà o amb l'ordinador- i vols que el teu disseny estigui present per tot el barri durant els dies de la Festa, tens temps fins al 20 de març per a presentar el teu treball candidat al Concurs de Cartells (consulta les bases fent click aquí)

(Fes click sobre la imatge per veure-la més gran)


Per una altra banda, des de les entitats col·laboradores amb la Comissió de Festes us proposem tot un seguit d'activitats per anar animant els carres i places del barri d'aqui fins a l'inici de la Festa. Aquí en teniu una mostra:


(Fes click a la imatge per veure-la més gran)
 Així que ja ho sabeu... presenteu els vostres dissenys per al Consurs de Cartells... i animeu-vos a participar a totes les activitats que us anirem proposant!!!