29 de setembre del 2021

Els espectacles presencials tornen al Sarau!

Si repasseu les entrades anteriors d'aquest bloc, per trobar el darrer espectacle presencial a la Plaça ens hem de remuntar al març de 2020. Han estat més de 20 mesos sense poder estar presencialment al vostre costat, com tant ens agrada i ens omple. En aquest temps ens hem hagut de reinventar, portant les nostres activitats des de la freda pantalla d'un ordinador o smartphone, amb comptades excepcions com ara la "no-Festa Major del Guinardó" del passat mes de maig.

Aquest mes d'octubre hem tornat a programar un espectacle en directe a la Plaça subjectes, però, als  protocols disposats per les autoritats sanitàries: aforament limitat, registre d'assistents, distància de seguretat, i ús obligatori de la mascareta. Tant de bó que aquest sigui un pas endavant cap a la recuperació de la normalitat, i que no haguem de tornar pasos enrera.

En aquest punt, volem fer un reconeixement molt especial als comerciants de la Fira d'Artesans que, durant tots aquests mesos han fet un esforç per estar al nostre costat, de manera presencial quan les autoritats ho han permès, o portant els productes a casa per casa a les etapes més dures del confinament.

Per aquesta represa de l'activitat en viu (que esperem sigui definitiva) hem triat un espectacle molt especial. Es tracta del "SoliLoqui", un espectacle a mig camí entre el clown i els dibuixos animats, en què en Ton Muntané ens presenta un conjunt d’esquetxos on es mescla el circ, el mim i el seu clown-style.

Us esperem aquest dissabte 2 d'octubre a les 11:45. L'aforament és limitat, així que... el primer que arriba, el primer que seu!