6 de desembre del 2018

Sarau de Nadal solidari per a La Marató (15/12/2018)

Ja el tenim aquí! El proper dissabte 15 de desembre torna el Sarau més solidari de l'any, on ens sumem a la iniciativa de La Marató de TV3, aquest any dedicada a la investigació del càncer. És per aquest motiu que a moltes de les activitats que habitualment són gratuïtes, aquest cop us demanarem una petita aportació econòmica de 1, 2 o 3 euros. Aquestes quantitats que vosaltres aporteu aniran destinades íntegrament a La Marató, gràcies a la feina dels voluntaris, les aportacions materials dels patrocinadors, la col·laboració material de l'Ajuntament i l'aportació econòmica de l'Associació Xerrac.



Les activitats del matí començaran a les 11:30 amb diferents tallers nadalencs per als nens i nenes del barri. A continuació, cap al migdia, el grup Punkgrossos ("not edad")  ens farà ballar a tots, petits i grans! I per recuperar forces, tindrem un vermut solidari i la nostra tradicional rifa de Nadal.



A la tarda, i després de berenar la nostra xocolata (solidària!) amb melindros, en Carles Cuberes ens portarà l'espectacle La Gran Festa del Tió Solidari, una festa d'animació musical nadalenca per acabar d'alimentar el nostre gran tió (solidari!) i entre tots fer una gran "cagada" plena de regals oferts pels nostres patrocinadors.



Recorda també que durant tot el dia podràs adquirir els teus regals de Nadal a la nostra Fira d'Artesania i de Productes Naturals, i que si vols pots portar-nos joguines usades però en bon estat que tinguis per casa i vulguis que fem arribar als nens que sense el teu ajut potser no tindran un altres Reis.