11 de desembre del 2013

Sarau de Nadal per La Marató (15/12/2013)

Un any més el Sarau a la Plaça s'omple de solidaritat per afegir-se als actes que, arreu del país, multitut d'associacions, entitats, clubs esportius i altres organitzen per tal de recollir fons per destinar-los a La Marató de TV3, dedicada enguany a les malalties neurodegeneratives.

Amb aquesta finalitat solidària, i per tal de recollir fons per a aquesta activitat solidària, a moltes de les activitats que farem aquest dissabte (tallers, xocolatada, Tió solidari, vermut, etc) que habitualment són de franc, us demanarem una petita aportació econòmica. Amb aquestes aportacions esperem superar la xifra recaptada l'any passat, i que va ascendir als 1.276 euros.

Aquest any, a banda de la tradicional Fira de Nadal i de la 3ª Fira d'Intercanvi de Joguines, us presentem una activitat nova: La Bufanda de la Iaia, que farem amb col·laboració amb la Associació Amics de la Gent Gran. Es tracta d’una acció que promou i facilita vies de participació solidària de la ciutadania per donar suport a la gent gran.



.